Beheer & Onderhoud

Een computer moet altijd functioneren. Na de aanschaf is het dan ook van belang deze te onderhouden. Dit regelen wij voor de particulier, maar ook voor bedrijven.

Particulieren

U als particulier heeft niet altijd alle technische kennis in huis. En dan kunt u rekenen op Hulti. Na de aanschaf van een computer heeft u vaak ook behoefte aan een stukje onderhoud. Wij helpen u graag met de computerperikelen, zoals het verhelpen van een storing of het installeren van extra hardware als een printer.

U kunt ook kiezen voor een onderhoudsabonnement. De voordelen op een rij:

* 2x per jaar een online onderhoudsbeurt voor computer of laptop

* wij lossen online uw computerproblemen op en beantwoorden al uw gebruikersvragen

* u betaalt geen voorrijkosten als wij langskomen bij problemen, u betaalt enkel het standaard uurtarief

* uw virusscan wordt gratis elk jaar voor u verlengd, u betaalt enkel eenmalig de aanschaf van het viruspakket

Neem contact op meer informatie of voor een offerte.

Bedrijven

Voor uw organisatie is het cruciaal dat uw automatiseringssysteem beschikbaar en betrouwbaar is. Als het niet goed functioneert, kan er behoorlijk wat mis gaan en dat gaat in de kosten lopen. Wij weten als geen ander dat onderhoud aan het netwerksysteem belangrijk is.

Wij kunnen u hierin ondersteunen. Zo kunnen we een compleet netwerk aanleggen of advies geven over het bestaande netwerk. Op die manier werkt uw automatisering altijd optimaal.

U kunt bij ons een onderhoudscontract aanvragen voor een jaar. De frequentie en aantal uren is natuurlijk geheel afhankelijk van de omvang en werkzaamheden. Neem contact op voor alle mogelijkheden of voor een offerte.

Chat openen
Chat rechtstreeks met ons
Hoe kunnen we je helpen